Osaston tuki Ay-koulutuksista

Osasto 007 tukee Luottamusmiesten, Varaluottamusmiesten Työsuojeluvaltuutettujen, Varatyösuojeluvaltuutettujen sekä muiden Ammattiyhdistoiminnassa aktiivisesti mukana olevien AY-koulututtautumista (Ammattiyhdistys) omalla tuella. Tuki on 25€/kurssipäivä, jota kutsumme myös nimellä - "tossuraha". Tukea voi hakea enintään 4 kurssiin / vuosi.
Lisätietoja voit kysyä tiedotusvastaavalta puh. 044 347 3470 (Terho).

Koulutustuen saamisen edellytys on, että henkilö on AKT osasto 007 jäsen, kyseinen kurssi palvelee luottamustehtävän hoitamista ja kyseinen kurssi toteutuu sekä henkilö suorittaa kurssin loppuun.

Hae Ay-kurssille AKT:n Opintovapaakurssihakemus-lomakkeella ja jätä se kokonaan täytettynä AKT:n Aluetoimistoon osoitteeseen Viherniemenkatu 5, 00530 Helsinki. Kun myöhemmin saat vahvistuksen että kyseinen kurssi toteutuu sekä menet sinne, niin täytä sen jälkeen alla oleva Osaston kurssituki hakemuslomake... kuitenkin viimeistään viikkoa ennen kurssia. Näin olet oikeutettu Osaston kurssitukeen, joka maksetaan tilillesi koulutuksen alettua. Tarkistamme kurssihakemukset / kurssilla olot.

OSASTON KURSSITUKI HAKEMUSLOMAKE:

Vakuutan yllä olevat tiedot oikeaksi ja sitoudun noudattamaan kurssituen ehtoja