Kuntavaalit KesäkuussaHei kaikki jäsenet. Se miksi Ammattiosasto ottaa kantaa kuntavaaleihin niin miksipä emme ottaisi! Kunnissa ja niin myös kaupungeissa tehtävät päätökset vaikuttaa, niin sinuun kuin meihin jokaiseen. Mitä mieltä olet esim. harrastuspaikoista, päiväkoti, kaupungin katujen, kaavoituksen, kunnan / kaupungin rahoituksen, puistojen yms. päätöksisistä.

Kuten varmasti huomaat niin kunnan / kaupungin päätökset vaikuttavat sinunkin elämääsi päivittäin. Nyt kuntavaaleissa myös sinä voit vaikuttaa ketkä näistä asioista ovat päättämässä seuraavan kauden.

Me Ammattiosastona näemme että pelkästään työehtoihin ja työelämän lainsäädäntöön panostaminen ei riitä, vaan haluamme parantaa myös jäsenen jokapäiväistä arkea. Kunnissa tehtävät päätökset ovat juuri niitä. Siksi me tarvitsemme myös kuntien päätöksentekoon mukaan aitoja ja ninenomaan työntekijöiden mieleisiä ehdokkaita vaikuttamaan.

Kehotamme ja kannustamme sinua jäsen äänestämään tulevissa kuntavaaleissa SU 13.6-21. Anna äänesi työntekijöiden ehdokkaalle ja nytkin ehdolla on ainakin Vantaalla ja Helsingissä osastomme omia jäseniä ja päteviä sellaisia. Julkaisemme osaston ehdokkaiden nimet ja äänestysnumerot myöhemmin.

Ammattiosasto tukee kuntavaaleihin osallistumista järkevästi ja jos jäsen olet ehdokkaana kuntavaaleissa niin ota rohkeasti yhteyttä. Yhteystiedot löydät nettisivuiltamme.

Jäsen, vaikuta ja muista äänestää!