Uusi YT-laki koulutusta LA 1.10.2022

Kaikille jäsenille tarkoitettu koulutus jossa perehdytään pääpirteittäin mitä uusi Yhteistoimintalaki eli YT-laki pitää sisällään. Koulutus kestää n. 4h ja sis. ruokailun. Tule jäsen kuuntelemaan ja myös kysymään ammattikouluttajalta mieltä askarruttavat asiat. Kouluttajana meillä on työoikeuden opettaja Marjaana Liehu-Törrö Kiljavan Opistosta.

Koulutukseen ilmoittaudutaan alla olevan lomakkeen kautta ja siihen osallistumiseksi on pieni 10 euron omavastuu joka maksetaan Osaston tilille FI79 5541 2820 0001 40 (Helsingin Autoalantyöntekijät ry) ja maksun viestikenttään kirjoita OMA NIMI / YT-LAKI KOULUTUS.
Maksettu 10 euron omavastuu vahvistaa paikan koulutukseen. Huom! Maksettu 10 euron omavastuu palautetaan koulutuksessa takaisin lahjakorttina mutta vain niille jotka ovat paikalla koulutuksessa.

Ilmoittautumiset ja omavastuun maksu viimeistään LA 24.9-22 mennessä.

Koulutuksen aika: LA 1.10.2022 klo 10:00 - 16:00
Paikka: AKT:n keskustoimisto
John Stenbergin ranta 6, Helsinki

Koulutuspäivän jälkeen tarjoamme iltaohjelmaa olut tastingin merkeissä. Alan ammattilainen ja oluen maahantuojana työskentelevä Jaana tulee pitämään meille mukavan makuhetken oluen maailmaan. Ja tietysti kaikki tämä kuuluu koulutuspäivän omavastuu summaan.

Ilmoittaudu pian - sillä paikkoja on rajoitettu määrä.

Ilmoittautuminen on päättynyt!