Kuorma-autoalan työntekijän työehdot ja palkat koulutustapahtuma LA 29.10.2022

Jos sinä työskentelet Kuorma-autoalalla ja olet AKT:n jäsen, niin olet tervetullut tähän erittäin ajankohtaiseen koulutukseen jossa pureudutaan meidän alan keskeisiin ongelmakohtiin eli palkkaan ja työehtoihin.

Työpaikoilla on nykyisin monenkirjavaa käytäntöä näiden suhteen vaikka toisin kuuluisi olla. Tule siksi tähän koulutukseen ja voit tietysti kysyä mitä sinulle työntekijänä kuuluu niin palkan kuin muunkin työehdon osalta - kaikista näistä on työehtosopimuksessa sovittu minimiehdot.

Osallistu ja ilmoittautumisen löydät tämän sivun alta.
Ilmoittautumisen perusteella varaudumme osallistujamäärän koska koulutuksessa on pientä tarjottavaa ja koulutuksen jälkeen on os.007 jäsenille myös luvassa ruokaa sekä saunailta. Koulutus on ilmainen ja tarkoitettu vain AKT:n jäsenille.

Koulutuksen aluksi AKT:n puheenjohtaja Ismo Kokko kertoo ajankohtaiset asiat sekä sen miten valmistaudumme tuleviin työehtosopimusneuvotteluihin.

Koulutuksen aika: LA 29.10.2022 klo 11:00-15:00
Paikka: AKT:n Keskustoimisto, Merisali. John Stenbergin ranta 6, Helsinki

Saunailta... Koulutuksen jälkeen (os.007 jäsenille) siirrymme viettämään saunailtaa, metrojunaa käyttäen. Tarjolla ruokaa, sauna sekä hyvää seuraa jossa varmasti ajankohtaiset keskustelut jatkuvat. Saunailta on varattu klo 16-20 välille. Saunaillan paikasta tiedotamme lisää koulutuksessa.

Ilmoittaudu pian mukaan sillä nyt on tärkeää tietoa sinulle.
Huom. Ilmoittaudu heti sillä paikkoja on rajoitettu määrä!

Ilmoittautumiset viimeistään SU 23.10 mennessä.


ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT!