Paikallisen sopimisen - koulutus LA 22.5.2021

Työelämä on jatkuvassa muutoksessa.
Mutta nyt viimeaikoina erityisesti työnantajajärjestöt ovat alkaneet pelata kovaa peliä ja tarkoituksena on tietenkin heikentää työntekijöiden työehtoja sekä viimekädessä myös palkkoja. Meidänkin alalla työntekijöiden on siksi aika valmistautua vastaamaan tähän haasteeseen ja kouluttauduttava tietämään mitä tulevia haasteita meillä voi olla edessä jotta osaamme regoida oiken ja pitää huolta hyvistä työehdoista myös jatkossa.

Siksi me Ammattiosastona haluamme järjestää jäsenille koulutusta joka valmistaa meitä siihen että asioita mahdollisesti tultaisiin sopimaan paikallisesti työpaikoilla. Mitä kaikkea tähän liittyy. Koulutus vastaa tähän.

Paikallisen sopimisen - koulutuksessa meiltä on kouluttamassa alan asiantuntijat, Teollisuuden palkansaajista Merja Jutila Roon sekä AKT:n palkkasihteeri Lauri Tiainen.

Koulutus tullaan järjestämään koronapandemian takia etäkoulutuksena verkossa. Ilmoittautuneet saavat ennen koulutusta s-postiin linkin jonka kautta pääsee osallistumaan ja kysymyksiä myös esittämään.

Aika: LA 22.5-21 klo 10:00 alkaen
Paikka: Etäkoulutus, Microsoft TEAMS - koulutus

Koulutus kestää n. 3h ja jokaiselle koulutukseen osallistujalle tarjotaan kotipitsan lounas. Koulutus on tarkoitettu vain osaston jäsenille.
Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella.


Ilmoittautuminen Paikallisen sopimisen - koulutukseen