Jäsenhankintakampanja 1.10 - 15.11.23

AKT:n osasto 007 (Helsingin Autoalantyöntekijät ry) järjestää oman jäsenhankintakampanjan 1.10 - 15.11.23 välisenä aikana. Osasto palkitsee eniten uusia jäseniä hankkineet keväällä 2024 osaston kevätkokouksessa.

Haastamme kaikki nykyiset jäsenet, luottamusmiehet sekä työsuojeluvaltuutetut mukaan kampanjaan, jonka tarkoitus on saada kaikki työpaikan työntekijät liittymään osasto 007 / AKT ry jäseneksi ja näin edistämään sekä parantamaan yhdessä oman työpaikan sekä lopulta koko alan työehtoja / työoloja. Osallistu ja lähde mukaan nyt.

Jäsenhankintakampanjaan liittyviä ehtoja:

- Jäsenhankkijan täytyy olla AKT osasto 007 jäsen
- Suositeltu uusi jäsen työskentelee AKT:n sopimusalalla (esim. Kuorma-autoalalla, Terminaalialalla, Huolintaalalla jne.)
- Suositeltu uusi jäsen liittyy osasto 007 Helsingin Autoalantyöntekijät ry / AKT ry jäseneksi.
- Suositellun uuden jäsenen mahdollisesta aiemmasta AKT/ammattiosasto jäsenyydestä on kulunut vähintään vuosi
- Jäsenhankintakampanja ei koske opiskelija- tai eläkeläisjäsenyyttä eikä toisesta AKT ry:n ammattiosastosta siirtyvää jäsentä.

Ohjeet jäsenhankintaan:

- Lähesty työtoveriasi rohkeasti ja kerro jäsenyyden tärkeydestä
- Täyttäkää huolellisesti AKT:n LIITTYMISLOMAKE paperinen kaavake tai sähköinen liittymislomake AKT:n nettisivuilla https://aktliittymislomake.akt.fi/ 
- Toimita täytetty paperinen liittymislomake AKT:n Aluetoimistoon Viherniemenkatu 5, 00530 HELSINKI (ohje jäsenhankkijalle tai liittyvälle henkilölle). 
- Jäsenhankkija. Kirjaa itsellesi muistiin kaikki hankkimasi uudet jäsenet (etu- ja sukunimi, yritys jossa hän työskentelee ja myös puhelinnumero). Näin pystyt myöhemmin ilmoittamaan hankkimasi uudet jäsenet meille yhdellä kertaa ja olet siten mukana osallistumassa eniten jäseniä hankkineen palkitsemiseen.

Jäsenhankkijalle tarkoitettu uusien jäsenten ilmoittaminen avataan heti kampanjan jälkeen 15.11.2023 tämän ilmoituksen alle.
Tarkistamme kaikki uudet jäsenet alkuvuonna 2024 ja varmistamme että heidän todellinen jäsenyys on alkanut. Myöhemmin palkitsemme eniten jäseniä hankkineet ja tämä tapahtuu osaston kevätkokouksessa (maalis- tai huhtikuussa).

Menestystä jäsenhankintaan


Jäsenhankintakampanjan 1.10 - 15.11.23
uudet jäsenet ilmoitus

Jäsenhankkija ilmoittaa / täyttää omat tiedot aluksi:


Ilmoita kaikki 1.10 - 15.11.2023 hankkimasi UUDET jäsenet:Vakuutan ja vahvistan yllä antamani tiedot oikeaksi ja sitoudun noudattamaan EU:n tietosuojaasetusta GDPR:ä henkilötietojen käsittelyä koskien.