Jalkapalloturnaus la 26.8.2023

Haemme nyt pelaajia Osaston joukkueeseen joka osallistuu Elokuun lopulla pidettävään ja SAK:n järjestämään jalkapalloturnaukseen. Turnaus pidetään Helsingin Pitäjänmäellä la 26.8-23 ja se kestää vain yhden päivän.

Haluaisitko osallistua ja tulla pelaamaan osaston joukkueeseen. Turnauksessa on kaksi kategoriaa ja me osaston joukkueena osallistumme Play for Fun sarjaan. Eli tarkoitus on pitää hauskaa ja nauttia jalkapallon pelaamisesta.

Mikäli haluat joukkueeseen mukaan niin ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella tai s-postilla akt.osasto007(at)gmail.com (sähköpostilla ilmoita halukkuudesta osallistua osaston jalkapallojoukkueeseen ja kerro etu- ja sukunimi sekä puhelin numero. Myös haluamasi pelipaikka turnauksessa).

Lisätietoja osasto 007 jalkapallojoukkueen kokoamisesta sekä pelipäivän järjestelyistä saat Jukalta puh. 050 555 8067 tai Terholta 044 347 3470. Ilmoittautuneet pelaajat saavat tarkemman infon ennen turnauspäivää.

Voit jo nyt katsoa lisää tästä jalkapalloturnauksesta SAK:n nettisivuilta täältä Samassa joukkueessa - jalkapalloturnaus 2023

Ps. Osasto tulee järjestämään pelipaidat sekä jonkinlaista huoltoa esim. urheilujuomaa pelaajille.


ILMOITTAUTUMINEN JOUKKUEESEEN ON PÄÄTTYNYT